Novi Sad
22.12.2010.
17:02 > 17:32
Uprava "Spensa" ponudila je svojim zakupcima da otplate dug tako što bi 30 odsto glavnice platili do kraja godine, a ostalo u sledećih šest meseci.
  • Jo

    22.12.2010 19:52
    Pa naravno
    Pa naravno da je predlog nerealan jer si ti kao vrstan " zaštitar na radu " to ekonomski preračunao.Zato verovatno i imate pola lokala prazno i koje ne možete pola godine da izdate u zakup.Ja znam da je bolno ali moraš da prevališ preko usta jednu prostu rečenicu.Ima nas puno polovina mora napolje jer nema para za sve.Počećemo od dece,svastika,snaja,kumova i kad to završimo cena će biti 50% niža ili će i druga polovina na biro a spens pod ključ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna